You are here: Home >Archive for the ‘Intermezzo’ Category

Plannen, plannen, plannen ….

In ons laatste verslag, dat alweer dateert van eind april, spraken we al over plannen, die alsmaar veranderden. Zo is er in onze planning sindsdien ook weer het nodige gewijzigd. Zouden we deze winter eerst rechtstreeks naar Mexico reizen om vervolgens verder naar het zuiden af te zakken, later bekropen ons toch de kriebels, om […]

Nieuwe Horizonten

Sinds vrijdag 15 april 2016 is ook ons Mannetje weer thuis, terug van weg geweest, waarmee een periode van bijna vijf jaar wordt afgesloten. Het begon allemaal met een uitnodiging voor een rally naar Kaapstad. Die zou op 1 januari 2010 ’s nachts om 00:00 uur van start gaan in Londen.

Nog een paar nachtjes slapen …..

Nog een paar nachtjes slapen en dan ………, dan vertrekken we zoals gebruikelijk naar Windhoek in Namibië, waar ons Mannetje ongeduldig op ons staat te wachten, klaar voor een nieuw avontuur in de serie “From here to ….?”.

Intermezzo: Noorwegen

Je moet wel een erg trouwe lezer van deze site zijn om nog te weten, dat wij in 2012 met de Austin Healey Club naar Noorwegen zijn geweest en al helemaal niet, dat ik dat verslag beëindigde met de opmerking, dat een nauwelijks te onderdrukken verlangen zich van mij had meester gemaakt om nog eenmaal […]

Oost Afrika: we komen er aan!

En weer is er een zomer voorbij en maken we ons op voor het vervolg van onze “From here to ….?” reis. Hoewel er nadrukkelijk een vraagteken in ons motto staat, is voor de korte termijn ons doel wel duidelijk: Oost Afrika.

De zomer is voorbij!

  De dagen worden weer korter, het gras is ’s morgens nat van de dauw, het Volksfeest in Winterswijk is weer uitbundig gevierd, kortom de zomer is voorbij en het wordt tijd om weer naar warmere oorden te vertrekken.

Sentimental journey: terug naar de Noordkaap

‘s Winters naar warmere oorden, ‘s zomers lekker thuis en hier van de zomer genieten. Dat was het plan toen we aan ons “From here to …?” avontuur begonnen. Maar hoe anders liep het meteen al in de eerste zomer, deze zomer van 2012.