You are here: Home > Canada & Alaska > Wenskaart – Seasonal Greetings

Wenskaart – Seasonal Greetings

Hoewel dit jaar om jullie bekende redenen een afsluitend verslag ontbreekt, willen we jullie niet onze wenskaart onthouden. Dus bij deze.

De basis van onze wenskaart wordt altijd gevormd door een foto die we in dat specifieke jaar gemaakt hebben. Soms hebben we moeite met het kiezen van die ene foto (zie voor voorbeelden het fotoalbum), meestal echter niet. Zo ook niet dit jaar. Als lezer van onze verhalen moet bovenstaande foto je bekend voorkomen. Gedurende onze reis door Alaska hebben we vele mooie vergezichten mogen aanschouwen, maar bij dit schouwspel hadden we allebei het gevoel, dat we iets bijzonders meemaakten. De foto is feitelijk nog maar een flauwe weergave, van wat wij werkelijk ondergingen: een kilometerslange, kaarsrechte weg met een alsmaar indrukwekkender wordend bergmassief aan de horizon. Dan schieten ook woorden tekort!

Voor ons zal hoogstwaarschijnlijk (je weet maar nooit zo is maar weer eens gebleken) 2018 in het teken staan van het vervolg op ons “From here to …?”-avontuur door Amerika. Als we op 20 januari vertrekken, zullen wij ons zo snel mogelijk zuidwaarts spoeden op zoek naar de zon en behaaglijke temperaturen. Op dit moment hebben wij nog geen idee, hoe ver we zullen komen. Toch nog wat Nationale Parken in de USA bezoeken? Blijven we hangen in Mexico? Of reizen we meteen door naar Panama, zodat we in het najaar in Columbia verder kunnen gaan? Er zijn nu nog te veel onbekende factoren, die uiteindelijk bepalend zullen zijn voor het eindresultaat. Allereerst natuurlijk, hoe het reizen Wil bevalt. Kan ze eind januari weer soepeltjes in ons Mannetje leven? Echte strandgangers zijn we nooit geweest, maar misschien bevalt ons juist dit keer, nu we weer eens zo’n “echte” Nederlandse herfst hebben meegemaakt, een lekker lui leventje ergens aan een strand in Mexico wel heel erg goed. Welke bezienswaardigheden gaan we onderweg bezoeken? Van Mexico en Guatemala hebben we best al veel gezien. Ook Costa Rica is niet nieuw voor ons. Kortom we weten het nog niet. Om die reden hebben we zelfs nog geen tickets geboekt voor onze terugvlucht ergens midden april. Dat zien we dan wel weer. Voor nu wensen we jullie allemaal een heel voorspoedig en bovenal gezond 2018 toe!

Wenskaarten door de jaren heen

4 Responses to “Wenskaart – Seasonal Greetings”

 1. First Lady schreef:

  My dear President & Wil,

  How do ? Wil is recovering !!!!

  Jazeker, deze foto komt me bekend voor. Vond het ook fascinerend en het spreekt voor zichzelf. Geen route 66 plaatje.

  Graag wens ik jullie een hele fijne resterende decembermaand met familie, vrienden en……de kou. Dan wordt vanzelf jullie behoefte aan avontuur en wamte des te groter.

  Ik vertrek morgen ook naar warme oorden om voor moeders te gaan zorgen. Hoop dat ik er aan toe kom om jullie nog te bellen. Mocht dat niet lukken, dan wens ik jullie weer een fijne avontuurlijke reis door Anerike en midden Amerika. Kijk uit naar jullie verhalen.

  Greetz from dark clouded Diemen

  FSTLDY

 2. Magda schreef:

  Lieve neef en nicht, wij wensen jullie een superfijn jaar zonder allerlei vreemde bokkensprongen.
  Fijne feestdagen en ik kijk uit naar jullie volgende avonturen.
  Liefs van je nichtje

 3. Tim Hovenier ook allias Menno Menno schreef:

  Hallo Gerard en Wil,

  Bedankt voor de mooie kerstkaart en 2018 wens
  Voor jullie ook al het goede
  Maar jullie gaan nu zo eerst nog ff lekker met de kids en kleinkids op vakantie
  Geniet van dat mooie moment
  Mijn verjaardags belletje zal ik zeker weer plegen maar of jullie dan thuis zijn😉
  En we zien elkaar zo wie zo de oe
  Warme groet Tim

 4. dick en jacq schreef:

  Beste Beiden,
  Een heel mooi 2018 zonder lichamelijke kreukels! Heeft wil al een nieuw roltrapje vor het Mannetje?
  Goede reis en we kijken uit naar jullie avonturen in Trumpetterland.

  xx Dick en Jacq.

  Hey Han/Joost eindelijk een keertje eerder gereageerd dan jullie! 🙂

Laat een reactie achter