You are here: Home > Intermezzo > Een mooi boek

Een mooi boek

Nu of nooit, dit is je laatste kans!

 

 

 

 

 

Dikwijls ben ik door jullie aangespoord om een boek uit te geven, maar daar achtte ik mijn schrijfkunst niet goed genoeg voor. Toch bleef het idee wel hangen en toen het museum “De Wereld van Wenters” mij vroeg om een foto-expositie te verzorgen, gooide ik de schroom van mij af. De voorbereiding van die expositie vereiste, dat ik al mijn verhalen nog eens terug moest lezen op zoek naar leuke anekdotes, waarmee het reisverhaal in foto en film verluchtigd zou worden. Zelfs ik kon nauwelijks stoppen met lezen als ik weer ergens begonnen was. De reis en onze wederwaardigheden kwamen weer helemaal tot leven. En misschien mag ik het zelf niet zeggen, maar ik werd ook best wel een beetje trots op wat Wil en ik samengedaan hebben.

Vlak voordat wij in oktober vertrokken was de proefdruk klaar en kon een exemplaar ter inzage in het museum gelegd worden. Bijgaande foto’s laten zien, dat het een mooi boek geworden is van ruim 280 pagina’s. Het is in full colour uitgevoerd, zodat recht wordt gedaan aan de vele foto’s, die de tekst ondersteunen. Tenslotte zijn alle foto’s, zoals die geëxposeerd werden in “De Wereld van Wenters” ook in het boek opgenomen. Dit mooie boek kan voor 49,95 euro gesigneerd en wel, in uw bezit komen, een verrijking van uw boekenkast! Reageer snel via een email naar gerard@knak.nl, want binnenkort gaat de opdracht naar de drukker!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 Responses to “Een mooi boek”

 1. Marja Versleijen schreef:

  Hoi Gerard en Wil, echt super leuk om jullie te volgen, alhoewel wij het in verhouding nog niet zo kan doen sinds jullie reis door Equador. Op de Galapagos eilanden kruisten onze wegen wat voor jullie even een weekje vakantie was ;-).
  Graag bestellen Bart en ik ook jullie boek. Reisgroeten van Bart en Marja

 2. Rik schreef:

  Hoi Wil & Gerard,

  Dat jullie met trots terugkijken op jullie reizen is volkomen terecht natuurlijk!
  Alle lof ook voor de fotograaf en schrijver van het boek. Ik vind het in meerdere opzichten prachtig.
  De foto’s, de reizen, de reislustigheid die eruit spreekt en last but not least hoe het verteld wordt.
  Qua bestellingen? Mag ik verhogen van 2 naar 3? Heb inmiddels 2 mensen op het oog die ik er een plezier mee wil doen namelijk.

  Grtn Rik

 3. Desiree schreef:

  Wat mogen jullie trots zijn op
  Al hetgeen jullie gedaan hebben.

  Graag bestel ik het boek zodat jullie memoires altijd in onze kast terug te vinden zijn.
  Tot gauw.
  🥰

 4. Tim Hovenier schreef:

  Hoi Gerard en Wil,

  Het ziet er gelikt uit, laat maar horen wanneer ik het in mijn bezit kan krijgen, had al bij je 1e aankondiging aangegeven, Yes dat wil ik herlezen na al je jarenlange verslagen
  Veel plezier nog, hier nog herfstachtig maar de lente komt terug
  Warme groet

Laat een reactie achter