ROUTE

Ons Mannetje hebben we achtergelaten bij Ronald in Kameelfontein, op een steenworp afstand van Pretoria. Normaal geven we de afgelegde route weer in het paars. Wat nu groen is hebben we minimaal twee keer afgelegd, van het Kgalagadi NP naar Uppington zelfs driemaal! Al die omzwervingen hebben er toe geleid, dat we tussen 27 januari en 25 april 2020 in totaal 9.205 km hebben afgelegd

 

Dat was het dan!

M.i.v. oktober 2018 zijn we via de haven van Cartagena in Zuid-Amerika aangekomen. Nu, in maart 2019 zijn we nog steeds in Colombia, dankzij onwillige ambtenaren, die weigerden mee te werken aan de invoer van een onderdeel voor onze kapotte auto. We waren tot Medellin gekomen, de rest hebben we met een huurauto gedaan. Inmiddels kunnen we weer rijden, maar dat zal alleen nog zijn om terug naar Cartegena te gaan.

 

In de periode april 2017 t/m april 2018 hebben we in Noord- en Midden-Amerika de volgende route afgelegd:

2017-2018 Noord- en Midden-Amerika

 

Hieronder zie je de GPS-tracks zoals we ze die tussen 2010 en 2016 in Afrika hebben vastgelegd. In het begin ging het nog niet helemaal vlekkeloos met de registratie. Daarom heb ik daar lijntjes gekregen door routes in te voeren. Als je geïnteresseerd bent in onze waypoints, dan stuur maar een mail naar gerard@knak.nl.

We hebben onze sporen achtergelaten