You are here: Home > Voorbereidingen > Het Verdict

Het Verdict

Zijne doorluchtige hoogheid, de ambassadeur van Ghana, gezeteld in Ougadougou, Burkina Fasso, heeft in zijn oneindige wijsheid besloten, dat Wil Kruis en Gerard Rooks alsnog welkom zijn in Ghana. Uiteraard hebben we hem uitgebreid bedankt voor deze wijze beslissing. Met de visa op zak laten wij morgen, 15 novenber 2012, deze decadent luxe omgeving achter ons om ons in het Mannetje westwaarts te begeven. Is alles toch nog op zijn pootjes terecht gekomen!

Daar ging het allemaal om

6 Responses to “Het Verdict”

 1. Frank schreef:

  Joepie was al bang dat ik jullie zaterdag al op moest halen. Had Jikke moeten kiezen tussen Sinterklaas of ope en oma.
  Geniet maar met maten.

  Groeten,

  Frank

 2. dick schreef:

  Doe zijn rufterige hoogheid de groeten van de GROTE Smurf!
  Heb net gehoord via mijn klant bij BUZA dat het Angolese Toeristenbureau dat visa regelde niet meer bemand is, en visa erg moeilijk te krijgen zijn.
  Ze kijkt nu of ze een persoon als contact kan regelen.
  gr Dick

 3. Niek schreef:

  Helemaal mooi, kunnen jullie door volgens plan!!!

 4. First Lady schreef:

  My Pres & Wil,
  Heb geen moment getwijfeld, dat jullie het zouden krijgen. Alleen moesten jullie op “De Pijnbank”. So my Pres & Wil: “you made it” and that’s all what matters. Ook die lui beseffen, dat zij het moeten hebben van buitenlanders. En nu nog Angola en ook dat komt goed.
  Vroeg me alleen af wie de tekst bedacht heeft van het Verdict:
  “doorluchtige hoogheid”. Probeer me namelijk voor te stellen, wat dat inhoudt, zelfs met een beetje fantasie.
  So keep on trucking met jullie mannetje en tot de volgende bericht.
  Blijf genieten en doorzetten.
  Greetz Fstldy

 5. Tilly en Wim schreef:

  net terug uit frankrijk alwaar ik met een gerenomeerde nederlandse bouwvakker een nieuwe badkamer aan het bouwen ben geweest lees ik dat jullie Ghana onveilig gaan maken dat brengt herinneringen van mijn verblijf in Ghana weer op de voorgrond. Een tocht van Acra naar Keta alwaar ik geleerd heb dat je copien van je rijbewijs bij je moet hebben want bij diverse road blocks van de politie aldaar vroeg men steeds om het rijbewijs om vervolgens geld te vragen indien je t weer terug wilde welnu die copien mochten ze wel houden, al met al wensen wij jullie een goede reis door dit land, ik heb aldaar o.a. fort Prinsensteyn bezocht en de red bull voetbalacademie alsmede een tocht op de Volta rivier een bijzonder land groeten en reis veilig,

 6. Tim Hovenier schreef:

  ja ja , als jullie later echt een oude opa en oma zijn geworden(en niet meer ver kunnne reizen) hebben jullie verhalen genoeg voor de kleinkinderen , het is een boeiende richting Zuid Afrika reisverhaal
  Carpe Diem is voor jullie ondanks vaktie ook niet altijd vanzelfsprekend geworden
  Des al niet te plus geniet de aankomende tijd nog voordat je weer in het “”gezellig”” NL komt
  grt Tim

Laat een reactie achter