You are here: Home > MAN 8.136 > MAN 8.136 for sale

MAN 8.136 for sale

 

Verkoopposter 2019

Met toch best een beetje pijn in het hart, hebben we besloten om definitief een punt te zetten achter ons “From here to …?” avontuur. Dat wil geenszins zeggen, dat we ophouden met reizen, zeker niet, maar wel gaan we dat op een andere manier inkleden en dus gaan we afscheid nemen van ons Mannetje. Onder het kopje “Onze auto” staat veel technische informatie over de uitvoering en inrichting. Bij “Foto’s” tref je twee albums aan: “MAN technisch” en “Ons Mannetje van alle kanten”.  Samen geeft dat al een aardig beeld.

De vraagprijs bedraagt € 69.500.

Wat verder nog belangrijk is: de auto wordt in principe leeg geleverd. Dat betekent dus, dat de uitgebreide set gereedschap, reserve-onderdelen, generator etc. niet is inbegrepen. Dat geldt ook voor de inventaris. Tenslotte zij nog vermeld, dat we ook nog een donorauto in de aanbieding hebben. Die is in de loop van de tijd al aardig gekannibaliseerd, maar er zit in ieder geval nog een z.g.a.n. motor en versnellingsbak in. Die hebben slechts 12.000 km gedraaid.

Alles is bespreekbaar en onderhandelbaar. We staan open voor ieder serieus bod en zijn ook gaarne bereid aanvullende informatie te verschaffen.

Gaarne in eerste instantie reageren via gerard@knak.nl of via whatsapp +31653759756..

 

7 Responses to “MAN 8.136 for sale”

 1. dick schreef:

  He net een nieuwe mx5 gekocht in 30th Anniversary Limited Edition Racing Orange…….. Spijtig te horen maar beloof ons volgers dat je jullie verdere reizen lardeert met die geweldige verhalen! Sterkte met de verkoop!

 2. Desiree Huijskes Rootinck schreef:

  Ach ach wat jammer nu toch. Maar ik denk een wijs besluit. Wanneer komen jullie Weer terug dan?

 3. Johan G. Esendam schreef:

  Hoi Gerard en Wil,

  Met pijn in het hart deze beslissing genomen zeker? Jammer, maar helaas. Op naar de volgende uitdaging. De mooi geschreven verhalen zal ik missen. Straks voldoende tijd om met jouw talent een fraai geillustreerd boek te schrijven?

  Hartelijk groet Gonny & Johan G. Esendam

 4. Joost & Marlien schreef:

  Hallo Gerard & Wil,
  De ‘puntjes, puntjes’ achter: “from here to ……….” kunnen nu dus worden ingevuld. Voor het avontuur met het Mannetje dan. T’is mooi geweest hebben jullie besloten, maar, dat was het ook. 10.000 prachtige foto’s getuigen daarvan. Dank daarvoor.

  Maak het avontuur daarginds mooi af. Er komt weer van alles nieuws. En gelukkig gaan we binnenkort top-down naar LUXEMBURG!

 5. tim hovenier schreef:

  Hallo Wil en Gerard,

  “gecondoleerd” het is toch een soort afscheid van jullie “Mannetje”
  Ik hoop dat je hem toch kan verschepen naar Nl en zelf hier in Nederland nog wat gaat oplappen voor de nieuwe eigenaar(s)
  het is jammer dat deze laatste reis anders verloopt dan gepland, maar deze reis was ook moeilijk te plannen
  geniet van jullie verblijf nu nog daar
  ik zie uit naar jullie volgende uitdaging met mooie reisverslagen
  hier in Nl nu volop lente met 14 graden op “warme truien dag”
  Groeten uit mooi Nederland Tim

 6. Han van der Vorst schreef:

  Beste Gerard en Wil,

  Ik sluit me helemaal aan bij de tekst van Tim.
  Nog veel plezier toto eind april.

  Hartelijke groet,

  Han

 7. nicolas schreef:

  por favor envienme toda la info de la venta.

Laat een reactie achter