You are here: Home >Archive for the ‘Colombia’ Category

We zijn vreemd gegaan ….

…. en hebben een auto gehuurd. Hiermee hebben we in de afgelopen twee weken het zuiden van Colombia bezocht, zodat we in ieder geval kunnen zeggen, dat we een aardige indruk van dit land hebben gekregen. Dat mag natuurlijk ook wel, na al die weken hier verbleven te hebben. Maar het verslag van de afgelopen […]

De Galapagos Eilanden

Hoewel het alweer anderhalve maand geleden is, dat ik jullie heb verblijd (ahum) met een van onze verhalen, is het nog maar een goede twee weken geleden, dat we Nederland verlieten voor ons vervolg op het “From here to …?” avontuur.

Op hoogtestage in Medellin

Vaak moet ik de laatste weken denken aan een uitspraak van Hans de Duitser, je weet wel, die voormalige vrachtwagenmonteur, die mij aanvankelijk goed geholpen heeft, maar wiens goed bedoelde advies indirect tot de onbedoelde hoogtestage in Medellín heeft geleid. Hij zei: “Als je zoals wij overlanders reizen, dan plan jij niet maar je auto”.

Overlanders

  Dit had eigenlijk de vorige aflevering zullen worden, maar toen ik 1,5 pagina verder was en nog niets over de rest van onze overige ervaringen had geschreven, besloot ik het deel, dat over Overlanders ging, eruit te gooien en eventueel snel als korte aflevering afzonderlijk te publiceren. Wellicht was het er nog niet eens […]

Colombia

“Colombia, is dat wel veilig?” is een vraag, die we vooraf regelmatig te horen kregen. Zelfs nu we er zijn klinkt dat in sommige opmerkingen door.