You are here: Home >Archive for the ‘Pan American Highway’ Category

Een onaangename verrassing

Niet lang nadat we in Nederland waren teruggekeerd, is onze auto door Joseph Wespe, kortweg Sepp, opgehaald bij de Swiss Palmgarden.

Een onverwachte wending …..

….. met een voor alsnog onduidelijke afloop. Eindigden we ons vorige verslag met de opmerking, dat we nog drie weken te gaan hadden om Panama City te bereiken, een toevallige ontmoeting met Jörg en Inka Moser leidde tot een geheel ander plan.

Strandleven

Voor iemand, die nooit voor strandvakanties heeft gekozen, heb ik de afgelopen weken toch wel heel wat uurtjes op een strand doorgebracht. Als je er in Mexico voor kiest om vanaf Mazatlan, waar we op het vasteland kwamen, de weg met nummer 200 te rijden, dan volg je ruim 2.500 kilometer bijna letterlijk de kust […]

Baja California, Mexico

Het is een schiereiland en het “hangt” onder Californië. Je zou kunnen zeggen dat het een soort appendix is van de Verenigde Staten en zo zien zowel de Amerikanen als de Mexicanen dat geloof ik ook. In ieder geval wordt dit deel van Mexico in de winter overspoeld met inwoners uit Canada en de koude […]

Toch nog een rondje Nationale Parken

Het zag er helemaal niet naar uit, die eerste dagen in Canada en de Verenigde Staten, maar uiteindelijk hebben we tot onze eigen verrassing toch nog een zevental Nationale Parken in de USA kunnen bezoeken.  Opnieuw hebben we weer volop genoten van al dat prachtige natuurschoon in dit deel van de Verenigde Staten.

We gaan het weer proberen

In ons vorige bericht was sprake, dat schrijver dezes het Mannetje begin december reeds richting Los Angeles zou brengen, zodat we onze reis bij vriendelijke temperaturen konden hervatten. Om een aantal redenen hebben we besloten dat niet te doen. In de eerste plaats kon ik als mantelzorger in die periode nog niet helemaal gemist worden.