You are here: Home >Archive for the ‘Intermezzo’ Category

De laatste van het jaar

Het laatste bericht van dit jaar bestaat vooral uit een kerstkaart, waarmee ik normaliter een bericht afsluit. Meestal gebruik ik een mooie foto van iets wat we in het afgelopen jaar hebben gezien of hebben meegemaakt. Met die traditie breken we, omdat we met bijgaande foto ook iets willen symboliseren.

We gaan nog even door!

Sinds we deze website hebben, is het min of meer gebruikelijk, dat we het jaar afsluiten met een wenskaart. Daar was het begin november, toen het laatste verslag de lucht inging, nog een beetje vroeg voor. Om de traditie toch in stand te houden, hierbij het allerlaatste verslag van 2019, een jaar wat ons qua […]

Tussenstand

Bijna twee weken geleden zijn we voor controle bij de orthopedische chirurg geweest. Die kwam nog met een verrassende opmerking. Volgens hem was er ook aan de linkerkant van het bekken een breuk te zien!

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Of nog zo’n waarheid als een koe: “Thuis gebeuren de meeste ongelukken”. “Zelfs in een 2e huis!” kunnen wij er aan toevoegen. Dat soort dooddoeners hebben we de laatste tijd wel vaker gehoord. Zelf bezig ik deze regelmatig: “Plannen zijn er om gewijzigd te worden”. Maar zo drastisch als nu het geval is, was ons […]

Plannen, plannen, plannen ….

In ons laatste verslag, dat alweer dateert van eind april, spraken we al over plannen, die alsmaar veranderden. Zo is er in onze planning sindsdien ook weer het nodige gewijzigd. Zouden we deze winter eerst rechtstreeks naar Mexico reizen om vervolgens verder naar het zuiden af te zakken, later bekropen ons toch de kriebels, om […]

Nieuwe Horizonten

Sinds vrijdag 15 april 2016 is ook ons Mannetje weer thuis, terug van weg geweest, waarmee een periode van bijna vijf jaar wordt afgesloten. Het begon allemaal met een uitnodiging voor een rally naar Kaapstad. Die zou op 1 januari 2010 ’s nachts om 00:00 uur van start gaan in Londen.

Nog een paar nachtjes slapen …..

Nog een paar nachtjes slapen en dan ………, dan vertrekken we zoals gebruikelijk naar Windhoek in Namibië, waar ons Mannetje ongeduldig op ons staat te wachten, klaar voor een nieuw avontuur in de serie “From here to ….?”.

Intermezzo: Noorwegen

Je moet wel een erg trouwe lezer van deze site zijn om nog te weten, dat wij in 2012 met de Austin Healey Club naar Noorwegen zijn geweest en al helemaal niet, dat ik dat verslag beëindigde met de opmerking, dat een nauwelijks te onderdrukken verlangen zich van mij had meester gemaakt om nog eenmaal […]

Oost Afrika: we komen er aan!

En weer is er een zomer voorbij en maken we ons op voor het vervolg van onze “From here to ….?” reis. Hoewel er nadrukkelijk een vraagteken in ons motto staat, is voor de korte termijn ons doel wel duidelijk: Oost Afrika.

De zomer is voorbij!

  De dagen worden weer korter, het gras is ’s morgens nat van de dauw, het Volksfeest in Winterswijk is weer uitbundig gevierd, kortom de zomer is voorbij en het wordt tijd om weer naar warmere oorden te vertrekken.