You are here: Home >Archive for the ‘Namibië’ Category

Een groen Namibië

Een nieuw verslag maar eerst een huishoudelijke mededeling. Iedere keer als ik een verslag het licht laat zien, kun je onder het hoofdje “foto´s” een selectie van bijbehorende foto’s vinden. Niet iedereen schijnt dat te weten. Dat was de mededeling, nu het verhaal. Als Nederlanders zijn we gewend om buiten in de natuur vele varianten […]

Kilometervreters

Zo mag je ons met recht wel noemen. Reden we in de afgelopen jaren gemiddeld zo’n 6.000 kilometer in een periode van 2,5 maand, dit keer is de teller opgelopen met 8.500 kilometer. Sommige lezers zullen misschien gruwen van dit soort aantallen, maar wij doen het werkelijk spelenderwijs.

We gaan rijden …..

En dat is maar goed ook, want anders groeien we hier nog dicht! Na diverse vruchteloze pogingen is het eindelijk gelukt om contact te krijgen met Ellen en Vincent.

Afscheid van Namibië

  Afscheid van Namibië maar niet voor lang, want volgend jaar april zijn we in ieder geval weer terug. In de afgelopen zes weken hebben we vrijwel alle hoogtepunten ten westen van Windhoek gezien. Van de noordwest kant hadden we al verslag gedaan, hier volgt een verslag uit het zuidwesten.

Kriskras door Kaokoveld en Damaraland

Het uiterste noordwesten van Kaokoveld hebben we niet gehaald, omdat, zoals we in ons vorige verslag al hadden aangegeven, ons Mannetje daarvoor niet geschikt is. Maar zelfs als hij wel geschikt zou zijn, is de vraag maar of we het dan wel gedaan zouden hebben, want zoals jullie inmiddels wel weten, zoeken wij de hele […]

Een stroeve start ….

We wisten dat we nog een paar klusjes te klaren hadden voordat we weer konden rijden, maar dat er nog een paar onverwachte bij kwamen, waardoor ons verblijf op de Trans Kalahari Inn bijna twee weken zou gaan duren, dat hadden we natuurlijk niet verwacht.